Тэги

...

Место для рекламы

Статистика

По возникшим вопросам обращайтесь Email: admin@101gig.ru


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2017 » Август » 8 » Barbablanca (ex-Sangtraït) - Un Tro A La Nit (2017)
02:27
Barbablanca (ex-Sangtraït) - Un Tro A La Nit (2017)

Исполнитель: Barbablanca (ex-Sangtraït)
Название диска: Un Tro A La Nit
Лейбл: © 2017 Picap
Страна: Spain (Catalonia)
Жанр: Hard Rock
Год выпуска: 2017
Количество треков: 12
Формат: MP3
Качество: 320 kbps
Время звучания: 00:47:59
Размер файла: 110,03 МБ

Треклист:

01. Dos Estranys (04:18)
02. Com un Tro a la Nit (03:39)
03. El Circ del Rock And Roll (04:22)
04. He Vist la Llum (03:40)
05. Surt del Meu Llit (04:02)
06. Vagarem Per L'univers (03:52)
07. Confessió (03:20)
08. Dilema (03:26)
09. Sota el Gel (04:16)
10. Mal Viatge (03:51)
11. Un Cop Més (04:20)
12. Vola Alt (04:47)

Es va donar a conèixer com a bateria de Sangtraït. Sota aquella llarga barba que el temps ha tornat blanca s’hi amaga un músic sensible i apassionat que ara es troba en un dels millors moments de la seva carrera musical. Amb poques setmanes de diferència ha publicat dos discos importants: Camí d'Hiperbòria (DiscMedi) amb Los Guardians del Pont i Un tro a la nit (Picap) amb Barbablanca.
“Per a mi Los Guardians del Pont sempre aniran per davant, i la resta de components de Barbablanca ja ho saben”, s’afanya a explicar quan se li pregunta per aquesta duplicitat. I és que, com també diu ell, “Hi ha molta gent que toca en dos o tres grups i no hi ha cap problema”. Guardians acaba de treure el seu tercer disc. Rodríguez hi comparteix protagonisme amb el cantant i baixista Quim Mandado (també ex-Sangtraït) i amb Joan Cardoner. El grup està en contínua evolució i aporta grans reptes als tres músics: “En Quim Mandado em coneix molt i em fa fer coses que jo no goso ni intentar”. Són tres músics experimentats, amb una carrera sòlida a l’esquena: “El més important per nosaltres és passar-nos-ho bé. La resta per nosaltres no és una prioritat. L’èxit ja l’hem tingut. Ara toca passar-nos-ho bé”, diu Rodríguez.
El fet de tocar a les dues bandes no és cap problema. “Jo no componc cap cançó ni a Guardians ni a Barbablanca, només toco la bateria”, aclareix el bateria. A Barbablanca comparteix escenari amb un altre ex-Sangtraït, el guitarrista Josep Maria Corominas 'Coro', i amb tres músics més: Roger Batlle (cantant), Dany Llop (guitarra elèctrica) i Toni Bernal (baix). Sobre les diferències d’estil de les dues bandes, el bateria ho té clar: “Guardians és heavy mètal i heavy progressiu, i Barbablanca és hard rock de l’escola Deep Purple, Led Zeppelin o Iron Maiden. Tots tenim influències de diferents grups. El cantant em recorda Sammy Hagar de Van Halen, perquè té connexions amb el blues i el rhythm’n’blues. Definitivament, crec que Barbablanca s’assembla més a Sangtraït que a Guardians”.

Скачать Barbablanca (ex-Sangtraït) - Un Tro A La Nit (2017)

Просмотров: 22 | Добавил: pmojka | Теги: mp3, 2017, ex-Sangtra, Rock, Tro, Barbablanca, Hard, nit | Рейтинг: 0.0/0
Инструкция как бесплатно скачать с TURBOBIT.net, DepositFiles.com, LetItBit.net, FileSonic.com, ShareFlare.net NEW!!! Vip-File.com
Если одна или несколько ссылок на файл не работает напишите комментарий либо сообщите автору новости любым удобным способом.


Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Перепечатка материалов и использование их в любой форме, в том числе и в электронных СМИ,
возможны только с письменного разрешения администрации сайта. При этом ссылка на сайт обязательна.

Seo анализ сайта stat24 -счетчик посещаемости сайта Яндекс.Метрика

Rambler's Top100